Recent Posts

Legújabb :
Home » , , , » Mennyire sikeresek Selena Gomez filmjei?

Mennyire sikeresek Selena Gomez filmjei?

Rate it :

Kétségkívül a Miley-Demi-Selena hármas közül filmes téren Selena próbálkozik a legjobban, míg Miley inkább a botrányokról elhíresült, Demi pedig zenei téren arat sikereket, bár utóbbi területen mindhárom híresség sikeres. Selena 2008 óta tűnik fel a mozivásznon, vagyis inkább azóta hallható, ugyanis akkor a Horton című animációs filmben kölcsönözte az egyik szereplő hangját. Az alábbi listában a 2010-es, vagy annál korábbi filmjei vannak, amelyekben főszereplő, hiszen egy animációs filmben nincs nagy hatása annak, hogy kik a szereplők hangjai, bár így is lesz köztük animációs film.
 Ramona & Beezus (Ramóna és Beezus)
Premier: 2010. július 23.
A film volt Selena debütálása a nagy képernyőn, egy könyvsorozat adaptációja, kalandfilmben. A film sikernek könyvelhető el, 15 millió dolláros gyártási költségéből 27 milliót termelt. A filmhez egyébként egy dal is megjelent, Selena előadásában, Live Like There's No Tomorrow címmel.
Monte Carlo (Csajok Monte Carlóban)
Premier: 2011. július 1.
Selena következő filmjében dupla szerepben tűnt fel. A történet szerint három barátnő, Grace (Selena), Meg (Leighton Meester) és Emma (Katie Cassidy) Európába látogatnak egy utazási irodával, ám kalandos útjuk során elkavarodnak a csoporttól, és felfedezik, hogy Grace-nek van egy híresség hasonmása, Cordelia. Grace átveszi a szerepét, Monte Carlóba utaznak, és pár napig úgy élnek, mint a királyok. Ez a film is sikernek könyvelhető el, 20 millió dolláros költségvetéséhez termelt majdnem 40 millió dollárt, tehát a kétszeresét. A filmet egyébként Magyarországon is forgatták 2010 májusában, és ez idő alatt készült el Selena Round & Round című videoklipje.
Hotel Transylvania (Hotel Transylvania- Ahol a szörnyek lazulnak)
Premier: 2012 szeptember 8.
Az egyetlen animációs film a listán, egy szállóról szól, amelyben mindenféle szörny lakik, és annak vezetőjének lányáról, Mavisről, akinek Selena kölcsönzi a hangját, bár, sokáig Miley Cyrus volt az esélyes. Ez a film is siker, 85 milliós keretből termelt 355 millió dollárosat, így jövőre érkezik is a folytatás a mozikba.
Spring Breakers (Csajok szabadon)
Premier: 2013. március 22.
Ez már egy vadabb próbálkozás volt, nem hasonlítható az előzőkhöz. Ekkor már Selena nem volt a Disneynél, szóval egy kicsit elengedte magát, és főszerepet vállalt egy +18-as filmben. Mellette még Ashley Benson, Vanessa Hudgens és Rachel Korine látták el a főszerepeket, és a történet szerint a négy barátnő a tavaszi szünetben elég nagy balhéba keveredik, a börtönt is meglátogatják. Furcsamód, eddig ez mondható a legnagyobb sikernek, hiszen 5 millió dolláros gyártási költségből 32 millió dollárt hozott vissza, tehát majdnem hatszorosát.
Getaway (Versenyfutás az idővel)
Premier: 2013. augusztus 30.
Na, és ekkor kezdődött a lejtmenet. Egy fura akció-thrillerben vállalt szerepet, ami, hát nem igazán lett kasszasiker. A sztori az, hogy egy férfinak elrabolják a feleségét, és egy kocsiban adnak neki mindenféle utasításokat. Selena karaktere, a Kölyök ezt a kocsit akarja kirabolni, ehelyett ő is belekeveredik a balhéba.
Annyira nagy bukás nem lett, de nem hozta vissza a költséget, 18 millió dollárból csak 11-et termelt.
Behaving Badly
Premier: 2014. augusztus 1.
A legújabb film. Egy hónapja volt a premierje, és még sehol nincs róla adat, szóval, nem volt egy főnyeremény, és a kritikák is eléggé negatívak róla. Ez is egy könyvfeldolgozás, egy fiúról, akit Natt Wolf játszik, aki beleesik Selena karakterébe, Ninába. 

Alapvetően csak az utolsó két próbálkozás nem sikerült, és még jönnek olyan filmek, mint a Rudderless, és a Tizenhárom okom volt filmfeldolgozása (majd valamikor..) Szóval, aggodalomra semmi ok, bár lehet jobb lenne, ha Selena hozzáillőbb szerepeket választana.


Share this article :

Megjegyzés küldése

 

Search This Blog

TOP
Copyright © 2014. TV Series+ - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose