Recent Posts

Legújabb :
Home » , , , » Young & Hungry: hét rész után

Young & Hungry: hét rész után

Rate it :
 A Young & Hungry idén nyáron indult az ABC Family műsorán, és hamar kedvencemmé vált. A sorozat főszerepét Emily Osment alakítja, akit a Hannah Montana óta nagyon bírok- szerencse, hogy még mindig jól áll neki az ilyen sorozat. A karaktere, Gabi jelentkezik egy menő üzletemberhez szakácsi állásra, amit meg is kap- annak ellenére, hogy nem annyira tud főzni. Állandó szerepben láthatjuk még Josh-t, az üzletembert, Elliotot, aki szintén az üzletembernél dolgozik, akárcsak Yolanda, és Sofia is feltűnik minden részben, mint Gabi legjobb barátnője.

A Young & Hungry nem a legjobb komédia, mégis kikapcsol, és remekül lehet szórakozni rajta heti 20 perc erejéig. Legfrissebben természetesen az utolsó epizód maradt meg bennem, a "Young & Secret" című, az évad hetedik része, amelyben Jesse McCartney is feltűnik, mint Cooper, aki egy új dolgozó Josh-nál, és Gabi-vel randizik, a szabályok viszont ezt tiltják, így titkolóznak. Egyszer viszont Josh meghallja, hogy arról beszélnek, hogy este átmegy Gabi-hez Cooper, így ők azt hazudják, hogy Cooper és Sofia járnak. A legtöbb jeleneten hangosan röhögtem, még a legkisebb szóvicceken is. Annyira aranyos ez a sorozat, remélem még jó ideig képernyőn marad.
A személyzet barátsága nagyon tetszik, Elliot és Yolanda szinte mindegyik részben kapnak egy külön történetet, ami akárcsak a főcselekmény, nagyon mosolyogtató. Kezdetben próbálták erőltetni az Elliot és Gabi ellentétet, de ebből mára már visszavettek, Elliot viszont megmaradt ugyanaz a vicces karakter, aki lehet egyeseknek sok, de én nagyon jót szórakozom rajta.
Nagyon szimpatikus Sofia és Gabi barátsága, és nagyon megkedveltem Aimee Carrero-t, aki előbbit alakítja. Főleg az előző, hetedik epizódban emelték ki, hogy milyen fontos kettejüknek ez a barátság, és a zárójelenet nagyon aranyos volt, ahogy kibékültek. Eddig Sofia nem nagyon szerepelt (feltűnt mindegyik részben, de volt, hogy csak egy-két jelenetre), remélem ez meg fog változni, mert szerintem nagyon jó karakter.

Örülök annak, hogy nem erőltetik annyira a szerelmi szálakat. az elején volt pár vita abból, hogy Gabi és Josh lefeküdtek, de szerencsére mostanra ezt elfelejtették (bár gondolom később még előveszik, hisz Josh barátnője nem olyanra van írva, hogy sokáig bent maradjon a sorozatban, de ki tudja?)
Összességében, a Young & Hungry egy kiváló, könnyed nyári szitkom, amit öröm nézni a nagy melegben. És még annyira sok epizódja sincs, nyár végéig lesz meg a 10, ami valljuk be, semmi, egy nap alatt megnézhető mennyiség. Olyan 7 pontot adnék rá, nagyon megszerettem. A jövője egyébként még kérdéses, de valószínűleg érkezik a folytatás, a kérdés, hogy mikor? Megy harmadiknak a Baby Daddy és a Melissa & Joey mellé, vagy felváltva fogják sugározni őket?


Share this article :

Megjegyzés küldése

 

Search This Blog

TOP
Copyright © 2014. TV Series+ - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose