Recent Posts

Legújabb :
Home » , , » RedBandSociety: Hamarabb elérhetővé válhat a pilot

RedBandSociety: Hamarabb elérhetővé válhat a pilot

Rate it :
Sok csatorna promotálja úgy egy új sorozatát, hogy az első epizódját x héttel/nappal a premierje előtt elérhetővé teszi, így várva nagyobb nézettséget. Van, mikor ez sem segít, de például a New Girl esetében 4 éve nagyon jó bevált ez a taktika. Legutóbb az A to Z pilotja vált elérhetővé az NBC jóvoltából, az eredmény még kérdéses, mostanában tervezem majd megnézni.
A Fox azonban csavart egyet a bevált módszeren, ugyanis feltételt szabott ki, és a jó cél érdekében küzd. a www.myredbandsociety.com oldalon ha egy rajongó Twitter, Tumblr vagy Facebook segítéségével megoszt valamilyen tartalmat, akkor $1-t adományoznak 5 alapítvány valamelyikének. Ha a rajongóknak sikerül augusztus 22-ig összegyűjteni $100,000-t, akkor befejeződik az adományozás, és elérhetővé válik a Red Band Society első része, 100 órára.
Nagyon jó ötlet volt a Fox-tól szerintem, hisz így a rajongókat is buzdítja, remélhetőleg még többet szerezve ezzel a sorozatnak, és a jó cél érdekében is tesz, így összevonja a kellemest a hasznossal.
Share this article :

Megjegyzés küldése

 

Search This Blog

TOP
Copyright © 2014. TV Series+ - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose