Recent Posts

Legújabb :
Home » , , » Ariana Grande: a való életben is ilyen aranyos?

Ariana Grande: a való életben is ilyen aranyos?

Rate it :
Többször írtam már, hogy oda meg vissza vagyok Ariana Grandétól, ám az előbb találtam egy érdekes cikket, ami alapján elbizonytalanodtam vele kapcsolatban. A teljes cikk itt olvasható angolul, én csak a lényegét írom le. A cikk írójának mind a két lánya nagy Arianator, és a szülők is kedvelik őt, már a Victoriousban nagy rajongói voltak. Akkoriban Ariana még nem volt szupersztár, nem sokan ismerték őt, és kevesebb rajongója volt. 2011-ben egy januári napon Twitterre kiírta Ariana, hogy aznap meglátogatja majd a las vegas-i Titanic kiállítást. A cikk írója és családja a helyszíntől nem messze laknak, és család legkisebb tagja, Jen mindenáron oda akart menni, így apja elvitte. Szépen megvárták, míg Ariana kiért, és a lánynak nem kellett egy szót se szólnia, Ariana tudta, miért van ott.

- Szia-  mosolygott- egy képet szeretnél?
- Igen, ha lehet. Hatalmas rajongód vagyok! Láttam a tweeted és reméltem, hogy el tudok jönni és találkozni veled.
- De jó!- válaszolt! Hogy hívnak? Nézd az új felsőm! Tetszik?
Ezek után egy-két percig beszélgettek, aztán készült egy kép, majd Ariana azt mondta, hogy azon biztos hülye fejet vág, így készült egy második is, amin peace jelet mutatott. Sose kérte, hogy mutassák meg a képeket, és Jen magától, tiszteletből kitörölte az első fotót.

Egy jó nagy ugrás előre, egészen most augusztusig, a VMA előtti napokra. Az MTV egy nyereményjátékot hirdetett, amiben Arianaval lehet találkozni A feltétel annyi volt, hogy valami dolgot kell csinálni saját kezűleg Arianáról, és leírni, hogy miért szereted őt. Jen szorgosan elkészítette a munkát, és finalista lett, így ellátogathatott Los Angelesbe, nővérével együtt, hogy találkozhassanak Arianával. A helyre, ahova a találkozó meg volt beszélve, hamarabb odaértek, de nem mehettek be, sőt, később se, kint kellett várniuk több óra hosszát. Ezalatt interjút készítettek velük. El kellett mondaniuk, milyen volt a találkozás a kedvencükkel, MIELŐTT megtörtént volna. Majd kijött Ariana, ő is adott egy interjút, és következett a találkozás. Ami annyiból állt, hogy mindenkivel kb. 10 másodpercre összeállt egy selfiera. A képeken mind mosolyog, ám alapvetően mogorva arcot vágott, egyik rajongójával se beszélt, az se érdekelte, mivel nyerték meg a versenyt.
 
Jen két rajzot csinált róla, az egyiken Iggy Azaleával látható, a másikon pedig a nagypapájával, ezzel akarta jelezni a kislány, hogy tudja, min megy keresztül, hisz ő is nemrég vesztette el a nagypapáját, egy másik fiú pedig egy CD-t csinált, amin hegedűn dolgozza fel Ariana dalait. Mindketten személyesen akarták odaadni, ám erre nem volt lehetőség, a biztonsági őrőknek kellett átnyújtani. Mikor Ariana már kifelé ment, Jen odament hozzá, megmutatva neki a 3 évvel hamarabbi képet, és megkérdezte, hogy újracsinálhatnák-e, és a rajzot is átnyújtotta. Készült egy kép, majd egy másik, a rajz átnyújtásával, de Ariana megkérte a biztonsági őröket, hogy gondoskodjanak arról, hogy utóbbi törölve legyen.
Ezután jegyet kaptak az MTV-től a VMA-re, ám a leghátsó sorok egyikébe, így nem volt annyira jó élmény.

Teltek múltak a napok, a cikk több, mint 200 országba jutott el. Ekkor íródott egy másik cikk, a következményekről, ugyanis a család rengeteg levelet kapott, hogy mi történt ezután.
Ariana kiadójától a cikk írója kapott egy hívást, amiben megkérte, hogy írjon egy újat, ami arról szól, hogy minden rendbe jött. Ez nem történt meg. Bár Ariana twitterre kiírta, hogy mennyire meghatódott a nagypapás rajztól, még egy telefon hívást sem kaptak tőle kárpótlásul. És ez nem egy "lerohanjuk az utcán"-féle találka volt, hanem egy verseny.
Azonban a dolognak van egy jó oldala, ugyanis a poszt nyilvánosságra jövetele óta több videón is látszik, hogy Ariana milyen jól elszórakozik a rajongóival, szóval úgy látszik, észbe kapott, vagy ha más nem, megpróbálja azt mutatni.

De ez akkor is szomorú, ugyanis a család találkozott már Britney Spears-szel, akivel privát körülmények között töltöttek el vagy fél órát, rengeteg képpel, és egyiket sem kellett törölniük. Sőt, egy dedikált CD-t is kaptak, ami AZNAP jelent meg.
Ryan Ochoa, a Király páros egyik szereplőjének családjával is jó barátságban vannak, ugyanis egy találkozó alkalmával Jen és Ryan NYOLC ÓRÁT töltöttek együtt, és a végén már Jen apukája köszönt el, mert már neki volt kínos. De azóta is rendszeresen találkoznak, a Király páros egyik epizódjának forgatására is kaptak jegyet, és az egész stábbal találkozhattak.
Share this article :

Megjegyzés küldése

 

Search This Blog

TOP
Copyright © 2014. TV Series+ - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose