Recent Posts

Legújabb :
Home » , , » Teen Choice Awards 2014

Teen Choice Awards 2014

Rate it :
A Teen Choice Awards és társai, a Kids és People Choice Awards tipikusan azok a díjátadók, ahol a fanfavorit sorozatok, általában a CW szériái is nyerhetnek, sőt általában ők tarolnak. Itt ugyanis nem egy szigorú kritikusok csoportja dönti el, hogy ki érdemli meg, hanem a rajongók, szóval, amelyik show-nak a legtöbb van, az nyer. Alapesetben, ugyanis idén a műsor végén kiírták, hogy a szervezők fenntartják a jogot, hogy a legjobb 4-ből ők válasszák ki a győztest, így volt, hogy már a díjátadó előtt értesítették a nyerteseket arról, hogy övék a díj. Ez nem feltétlenül fair, hiszen ha már úgy harangozzák be, és a díjátadó elnevezése is az, hogy a Tinik választása, akkor tartsák magukat ahhoz. De erről ennyit, térjünk át a showra.
 Demi Lovato és Cher Lloyd nyitotta meg egy élő Really Don't Care előadással, aminek nagyon örültem, bár Demi ruhája elég fura volt. Ezután vonultak be a műsorvezetők, Tyler Posey és Sarah Hyland, majd átadták Deminek a díjakat, amit nyert. Amúgy a műsorvezetőknek nincs túl sok dolguk a műsor alatt, lényegében Twittereztek, úgy 10 percenként egyszer-kétszer kell elmondaniuk pár mondatot és ennyi.
A műsorral kapcsolatban amúgy két dolog nagyon zavart: rengeteg a kategória, és nem tudják lefedni a műsor alatt, szóval volt, amiről szó sem esett, utána kellett olvasnom, volt, ahol csak felolvasták a nyertesek neveit (a webes kategóriák), ami amúgy nagyon zavaró, mert ha már díjátadót nézek, akkor az összes díjat adják már át. A másik pedig a folytonos reklámszünet, ami még úgy is zavart, hogy nem kellett kivárnom a reklámokat, de idegesített, hogy 10 percenként bemondják, hogy "mindjárt jövünk".

Ezt a díjat amúgy a sztárok is lazán veszik, kiöltözni se nagyon öltöznek ki (a műsorvezető, Tyler Posey egy pár mondat erejéig hawaii lánynak öltözve állt a színpadon), szóval éppen ezért egy szórakoztató műsor az egész, azon, amikor Kellan Lutz és Nina Dobrev együtt adták át egy díjat, és Kellan félt közel menni Ninához, mert hogy "5 barátja van, és nem akar a hatodik lenni", azon nagyon jót nevettem. Ahogy azon is, amikor Tyler Posey körbetáncolta Jennifer Lopezt.

Shailene Woodley amúgy nagy kedvencemmé vált a díjátadó alatt, két köszönőbeszédében is (egy a Beavatott miatt, egy a Csillagainkban a hiba miatt) nagyon fontos dolgokat emelt ki, ami meglepő is volt egy ilyen laza hangulatú estén, de végülis, mikor máskor szóljon a tinikhez?
Rengeteg híresség megjelent az ünnepségen amúgy, az elején szerintem egy perc simán elment azzal, hogy neveket olvastak fel, többen reklámozták új filmjüket, mint például a The Giver vagy az If I Stay, így például Chloe Grace Moretz is a díjátadók között volt, akárcsak tavaly a Kick-Ass 2 miatt.

Összességében élveztem ezt a másfél órát, néha meglepődtem a díjak nyertesein (ahogy délelőtt is írtam, hogy a Vámpírnaplók még tud díjat nyerni), de jól szórakoztam. Pontozni szerintem kár, szóval azt most kihagyom.

Share this article :

Megjegyzés küldése

 

Search This Blog

TOP
Copyright © 2014. TV Series+ - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose